Sydspissen Hotell

Opplevelsen Nordens Paris

Mest sannsynlig har du hørt om Nordens Paris, og vet at byen det refereres til, er Tromsø. Det derimot ikke så mange vet, er det vide spekteret av opplevelser, severdigheter og fremtidige minner som befinner seg oppe i kalde nord. Mange nordmenn har nemlig ikke vært i Tromsø, og vet derfor ikke hva de går glipp av. Tromsø, eller Nordens Paris, er rett og slett en opplevelse i seg selv. Enten du reiser i jobbsammenheng med nøkkelbånd rundt halsen, med din nærmeste familie eller helt alene, vil du aldri angre på at du tok turen til Nordens Paris.

Natur

Selve bysentrum i Tromsø er en øy, koblet til fastlandet med bru på den ene siden, og er også koblet med bru til Kvaløya på den andre. Rundt byen er det høye massive fjell som om sommeren, når det er midnattssol, kan gi fantastiske opplevelser. Å stå på ski midt på natta i sol, kan man ikke gjøre i alle byer i Norge. Nordlyset er også verdt å merke seg, først som sist. Å beskrive nordlyset er mulig, men å beskrive følelsen det gir å sitte ute og se dette grønnaktige lyset gli over himmelen, det er vanskeligere.

Bylivet

I tillegg til de utrolig trivelige menneskene oppe i Tromsø, har de et rikt og mangfoldig kulturliv. Det er flust med gode og innbydende restauranter med særpreg, hoteller med hyggelige barer, puber liv og leven, og ikke minst kino, teater og musikkarrangementer du sent vil glemme.
Nordens Paris er ikke bare et lite stykke Frankrike der oppe i vinterland, det er også en opplevelse i seg selv.

13 Feb 2024